PC reparation

På Neve ITogCO’s værkstedet i Haverslev kan vi klare alt i PC reparation. Vi har specialiseret os i PC og har gennem flere år opnået en erfaring, der gør os til eksperter. Derfor er din computer i trygge hænder hos os. Vi udfører reparationsopgaverne for kunder i hele Nordjylland, og den brede kundekreds består af både private og virksomheder, når de skal bruge professionel service på PC.

Vores ydelser på værkstedet inkluderer bl.a.:

På vores værksted udfører vi reparationer af hardware og software fejl, som når computeren har fået virus, når computeren ikke vil starte, når den starter op med fejlskærm eller sort skærm, når computeren arbejder meget langsomt, når der bliver ved med at poppe irriterende vinduer op på skærmen, osv. Der er ingen grænser for, hvad vi vil yde vores hjælp til. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Vi klargør dit IT-udstyr og leverer gerne for dig – det gælder både for private og erhverv. Desuden tilbydes remote support, hvor vi overtager styringen af din computer hos dig direkte fra vores værksted og afhjælper problemet effektivt.

Få en professionel PC reparation

Leder du efter en PC specialist til at fikse fejlene på din computer, så er vi de rette at gå til. Alle vores ydelser udføres hver gang med kundens personlige behov og ønsker i fokus.

Ring i dag på telefon 98 62 51 15 og hør meget mere om, hvordan vi hos Neve ITogCO kan hjælpe netop dig med din computer i hjemmet eller på arbejdspladsen.